De ce sa ai un site web?

Chiar asa, de ce ai vrea sa ai un site web?

Pentru ca vrei sau nu sa crezi, imaginea conteaza, Da chiar conteaza. Si pentru ca ai nevoie de cineva sau de ceva care sa prezinte aceasta imagine la orice ora si roiunde in lume. O imagine buna, o prezentare corecta si eventual cat mai amanuntita a serviciilor sau produselor pe care tu le oferi, poate face diferenta dintre succes si esec. De aceea, Smart Web Design iti pune la dispozitie o oferta flexibila de realizare site-uri web si magazine online.

Sunt zile cand poate tu nu ai timp sa explici unui potential client care sunt atuurile afacerii tale sau poate nu ai dispozitia necesara sa faci asta sau poate, pur si simplu, ti-a scapat un amanunt ce putea sa atarne greu in decizia potentialului client de a colabora cu tine.

Vezi cate te costa sa ai un site web.

Un site web nu face greva! Si nu cere salariu!

Un site web nu are aceste probleme: el este acolo, prezent 24 de ore din 24 de ore, mereu binevoitor, mereu dispus sa ofere informatii si  el nu uita absolut nimic din ce ai pus tu acolo in el. In plus, cati potentiali clienti poti intalni tu intr-o zi ca sa poti incerca sa ii convingi sa colaboreze cu tine? 10? 20? Habar nu am. Un site web poate face acest lucru cu un numar nelimitat de clienti. Trebuie doar sa stii sa il exploatezi.

creare site web de prezentare

Cu totii am auzit depre faptul ca cea mai buna reclama e cea facuta de un client multumit. In mare, asa e. Numai ca in ultimii ani comportamentul oamenilor s-a schimbat. Gandeste-te, atunci cand cand cineva iti recomanda un serviciu sau un produs ce faci, care e primul instinct? Sa il cauti pe net, nu-i asa? Dar daca nu il gasesti, ce se intampla? Dai click pe un alt site web ce ofera acelasi serviciu sau produs si uite asa cum reclama unui client multumit a ajuns sa aduca alti clienti, concurentei.

O sa zici ca tu nu ai nevoie de un site web, ca tie iti merge bine si ca ai clienti destui. Asa o fi. Numai ca trebuie sa stii ca in fiecare zi, cineva se gandeste cum „sa muste” din cota tat de piata. Daca nu esti constient de lucrul asta, atunci afacerea ta la un moment dat va fi depasita de cei ce vor aplica strategii si instrumente noi de promovare si prezentare, ce vor corespunde asteptarilor clientilor tai.

Afla ce contine fiecare pachet de servicii web design!

Calculeaza la rece, gandeste pe termen lung!

Daca te gandesti la costuri, ar trebui sa iei in considerare pentru realizarea unui site web investesti o singura data. Apoi, costurile pentru intretinerea lui sunt mici si dupa parerea mea, nu cred ca reprezinta un mare efort financiar. Pune pe o hartie avanatjeje si dezavantajele, inainte de a lua o hotarare. Arunca o privire si pe blog poate te ajuta sa iei o decizie.

Sunt sigur ca vei ajunge la concluzia ca ai nevoie de un site web. Vino sa stam de vorba la o cafea si sa vedem daca putem face impreuna afacerea ta mai prospera si mai usor de administrat. Si ca sa nu pierzi timpul, venim noi la tine la birou. Sau pe santier. Sau … oriunde ai fi tu.

Vezi oferta noastra!